Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00
blog

Magzsola mix, az első saját gyártmányunk:

Kalocsai Sándor
Kalocsai Sándor
2017.08.28 16:24
Magzsola mix, az első saját gyártmányunk:

Régóta megvolt erre az ötlet, hogy legyen nekünk is valami egyéni keverékünk - de mi legyen ez? Valami egyedit szerettünk volna előállítani. Kézenfekvő ötlet volt a meglévő, népszerű termékekből válogatni.

Minőségi, finom, és közkedvelt összetevőkből, manufakturális módszerekkel, gondosan válogatva készítettük első, általunk kreált keverékünket, azt remélve, hogy kedvező fogadtatásban részesül vásárlóink, érdeklődőink körében. Íme, a rövid története:

Anikó, aki a csomagolás, és csomag összeállítás felelőse – és jó rálátása van a különböző termékek fogyására – azt javasolta, hogy legyen valamilyen magos, hozzáadott cukor nélkül, aszalt gyümölcsös, kókuszos  az első kevert termékünk – így esett a választás a közkedvelt MADULÁRA, KESUDIÓRA, KÓKUSZCHIPS-RE, ÉS AZ ASZALT PAPAYÁRA.  Megkóstoltuk, és szerintem, igen jól sikerült.


Néhány szó a a koncepcióról, és az egész gondolatiságáról is: 

Nem titok, az áruházak polcain mi is,nézegettük a különböző magkeverékeket, diákcsemegéket. Az már az elejétől tiszta volt, hogy nem az olcsó termékekből szeretnénk összeállítani a mi első mixünket.

Miért lényeges ez? Ahogy más gyártók termékeit nézegettük, gyorsan világossá vált, hogy gyakran másod, és harmadosztályú alapanyagokat kevernek össze, és az alacsony bekerülési költség is szerepet játszik - hiszen végső soron pénzt akarnak keresni vele.

Persze, mi is, de lehet ezt egy kicsit elegánsabban is művelni. Szóval, először megnéztük, milyen magokból vesznek, vesztek a legtöbbet, és milyenek az értékelések.

A mandulabél és a kesudió, hiszen ezek finomak, egészségesek, és tényleg szeretik vásárlóink – no, de ezek elég drága termékek, még bekerülési költségen is…. Aztán, kell bele valami aszalvány is, ami cukormentes, kicsit egzotikus, de mégsem tolakodó ízű - de ne a mazsola legyen az, mert sokan nem szeretik. Meg valami különleges összetevője is legyen, de ne legyen benne sok szénhidrát.

És ne ragadjon az egész össze, de csomagolható is legyen, meg kicsit színes, szép is legyen a végeredmény. Így jött az aszalt, cukormentes papaya, és hozzá negyedikként, a kókuszchips.

Válogattunk, kevertünk, számoltunk, kóstoltunk. Törzsvevőiknek is küldtük vagy két tucat kóstolócsomagot, és véleményüket kértük….

A fentiek fényében, kellett egy kicsit legózni, míg összeállt a jelenlegi keverékünk: fogadják, fogadjátok szeretettel, mi is úgy készítettük.

magzsola mix ‹=magzsola mix