Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag
2256 Ft-tól

Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag

Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 4.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

90 g
2256 Ft

A magnézium és a B6-vitamin hozzájárul:
• az idegrendszer megfelelő működéséhez
• a normál izomműködéshez
• a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
• a normál pszichológiai funkció fenntartásához

Segíthetik az elalvást, és a mélyebb pihenést. Ébredéskor nem okoz a nyugtatókhoz hasonló, tompább érzést, frissebben, aktívabban kezdheti a napot. a MagneB6 hatása, eredményesebben. A megfelelő magnéziumszint mellett, stresszkezelési képességre is szükségünk van. A stressz részét képzi életünknek ezért nem árt, ha működőképes stratégiát választunk. Fókuszálhatunk a problémára, hogy megváltoztassuk a stressz kiváltó okát, és „felvegyük a kesztyűt” ezzel szemben. Kezelhetjük ezeket, mint sorba állítandó feladatokat, nem mint tornyoduló, fenyegető, ránk omló falakat. Koncentrálhatunk érzelmeinkre: ilyenkor a stresszhelyzet okozta reakcióinkon kell változtatni, hogy csökkentsük rossz érzéseinket, amelyek átveszik az irányítást.

Összetevők/tabletta:
magnézium-oxid, tömegnövelő szerek ((mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz, nátrium-[(karboxi-metil)-cellulóz], (hidroxi-propil)-cellulóz)), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), polivinil-alkohol, piridoxin-hidroklorid, színezékek (titán-dioxid, vasoxid fekete).

Hatóanyag/2 tabletta (napi adag):
Magnézium: 400 mg RDA*%: 107%
B6-vitamin: 2 mg RDA*%: 143%

*RDA – felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Javasolt fogyasztás: napi 2x1 tabletta. Rágás nélkül, folyadékkal, lehetőleg étkezéseket követően vegye be.

Figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag, magzsola.hu

Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett ideig (nap, hónap, év).
Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!
OÉTI notifikációs szám: 13792/2014.


Figyelem!

A weboldalon ismertetett étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, eredendően nem betegségek gyógyítására hozták létre őket, hanem bizonyos hiányállapotok (vitaminok, ásványi anyagok) kiegyensúlyozására az étrendből hiányzó adatok pótlására, esetleg speciális étrenden lévő anyagok pótlására, kiegészítésére. A termékek alapanyagaival kapcsolatban leírt információk a hiteles tájékoztatást szolgálják, nem utalnak a termékekkel kapcsolatos hatásokra, nem vonatkoznak bárminemű betegség kezelésére vagy gyógyítására!

Ha egészségügyi problémája van, haladéktalanul forduljon orvosához vagy más egészségügyi szakemberhez.

Ezen honlapon található információk nem minősülnek orvosi tanácsnak.

Minden esetben kérje ki szakorvosa tanácsát!

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Magnézium + B6-vitamin XXL adag - higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Magnézium + B6-vitamin tabletta 90 db XXL - 2256 Ft. magzsola
magnézium-oxid, tömegnövelő szerek ((mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz, nátrium-[(karboxi-metil)-cellulóz], (hidroxi-propil)-cellulóz)), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), polivinil-alkohol, piridoxin-hidroklorid, színezékek (titán-dioxid, vasoxid fekete).
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Nem tudom értelmezni az "eredeti magnebéhat" TV reklámot. Ez egy tabletta, ami magnéziumot és B6 vitamint tartalmaz, mitől eredetibb az egyik, mint a másik?

Értékelje Ön is a(z) Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Magnézium + B6-Vitamin 90db XXL adag mellé:

Kakaópor
Kakaópor
459Ft-tól
Sütőpapír
Sütőpapír
216Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG