Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Zselatin, étkezési
1579 Ft-tól

Zselatin, étkezési

Zselatin, étkezési
Zselatin, étkezési
Zselatin, étkezési

A zselatin legalább 5 x-ös mennyiségű víz vagy folyadék sűrítésére képes. Ez az egyik legelterjedtebb... Tovább

Értékelés:

A termék 9 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

250 g
1579 Ft
Kredit érték: 15    Egységár: 6316 Ft / Kg
500 g
2699 Ft
Kredit érték: 26    Egységár: 5398 Ft / Kg

A zselatin legalább 5 x-ös mennyiségű víz vagy folyadék sűrítésére képes. Ez az egyik legelterjedtebb zselésítő anyag, élelmiszerekben, gyógyszerekben is széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt, pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, helyettesíthető. A BLOOM szám, főleg a cukrászokat érdekli, hogy éppen menyire kemény kocsonyát kívánnak készíteni. Minél magasabb ez a szám, annál keményebb. A 90, 180 és a 240 bloomos sertés a 200 és 250 –es szarvasmarha zselatin. 

Az édesiparban, vagy otthoni felhasználáskor leggyakrabban fagylaltok, lekvárok zselésítésére használják. Diétás élelmiszerekben zsírok is helyettesíthetőek ezzel az anyaggal, mert a szájban zsír érzetét kelti, ugyanakkor kalóriatartalma nagyon alacsony.  Gyógyszerek gyártásánál a kapszulák bevonatához használják, mert így az könnyebben lenyelhető. 

Kozmetikumokban általában hidrolizált kollagén néven található meg. 
Élelmiszerekben a zselatin napi maximum beviteli mennyisége nincs meghatározva, mellékhatása nem ismert. 

Étkezési zselatin - ízületi fájdalmakra

Az étkezési zselatin állati eredetű csontot tartalmaz (ebből készítik) folyadékkal keverve emiatt kocsonyásodik be. Ízületeink akkor fájnak, ha a csontban nincs elegendő mennyiségű kalcium és ezt a csont az ízületből vonja ki, így pótolja a számára létfontosságú alkotó elemet. Figyeljen az ízületi fájdalmakra, mert ez azt jelzi, hogy az ízületeidben nincs elegendő kalcium. 

Jó tudni - hasznos ismeretek!

Sokan kívülről, szájon át szedve próbálják meg a kalcium hiányt pótolni, de azt tudni kell, hogy csak az egészségesen működő szervezet képes a kívülről bevitt kalciumot maradéktalanul hasznosítani!  Ha emésztési problémáid, (hasmenés, székrekedés, különböző allergiák) vannak, akkor a szervezeted nem képes sem a kalcium, sem más szájon át szedett vitamin, nyomelem hasznosítására. Ráadásul a kalcium csak magnézium jelenlétében szívódik fel hatásosan. Emiatt a legegyszerűbb módja az ízületi gyulladás/fájdalom külső helyi kezelése.Jellemzően ötven éves kor felett – bizonyos esetekben már sokkal korábban – az ízületi megbetegedések az egyik leggyakoribb népbetegségnek számítanak. Az ilyen problémákat jellemzően a porcok károsodása idézi elő, amikor ugyanis az izmok nem képesek megfelelő módon mozgatni a csontozatot, avagy testünk vázrendszerét. Ha nem vesszük figyelembe az ilyenkor jelentkező fájdalmakat, és nem kezdjük meg a megfelelő kezelést, az ízületi problémák egyre súlyosabb gondokat okozhatnak számunkra. A zselatin erre  jelenthethet megoldást

Egy remek természetes recept a fájó ízületeid kezelésére

Amire szükséged lesz: 

  • étkezési zselatin 
  • víz 


Elkészítés: 
Az étkezési zselatint az előírt módon készítsd el és hagyd langyosra hűlni. Még folyós állapotban kend be vele a fájó területet pl. a csukló, csípő, térd, könyök stb. és hagyd rajta kb. 45 percig. Ezt az időt be kell tartani! 

Mit fogsz tapasztalni a kezelés közben?

Azt, hogy szinte az összes zselatint felszívja a fájó terület, így láthatod majd, hogy a kezelés működik! A megmaradt vékony hártyát pedig le lehet húzni a bőrről, mint egy pakolást.. Ezzel az alkalmazással pontosan oda kerül a pótló anyag ahonnan hiányzik, meglátod a fájdalom is idővel elmúlik! 

A megmaradt mennyiséget tartsd a hűtőben, felhasználás előtt melegítsd fel egy picit. 
A kezelést a probléma megszűnéséig kell alkalmazni heti 2-3 alkalommal. 
Ennél olcsóbb, természetesebb, hatékonyabb megoldást nem találsz az ízületi problémáid megszüntetésére! 

Összetétel: 200 Bloom értékű, emberi fogyasztásra alkalmas zselatin

Zselatin, magzsola.hu

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi zselatin higiénikus csomagolásban Magyarország egész területén, akár egy napon belül. Zselatin, étkezési, kollagén, 200 bloom 1579 Ft-tól. Vásároljon most! magzsola
200 Bloom értékű, emberi fogyasztásra alkalmas marha zselatin

Vásárlóink írták a(z) Zselatin, étkezési termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
1
1-5 / 9
Vásárló
Tökéletes! Nagyon szeretjűk a gyümölcszselét,amit Piroska szörppel főzök.
Vásárló
Minden rendben volt. Az ízületek, porcok építéséhez vettem porclágyulásom miatt.
Vásárló
Jó állagú, természetes eredetű, emberi fogyasztásra alkalmas,hosszú minőség megőrzési idővel. Konyhai és egészségügyi célokra kiválóan alkalmas.
Vásárló
Nagyon meg voltam vele elégedve, kiváló az ár-érték aránya a terméknek.
Vásárló
Mint kollagén forrást használom ízületek kezelésére és étkezésnél is. A termékkel nagyon elégedett vagyok, örülök, hogy a magzsolánál lehet vásárolni.
1
1-5 / 9

Értékelje Ön is a(z) Zselatin, étkezési terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Zselatin, étkezési mellé:

Méz, akác
Méz, akác
1599Ft-tól

Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.