Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Vadonatúj termékeink, avagy hogyan tovább

2018-02-22 10:32:46 Cimkék: Tudatos vásárlás | fejlesztés | olajos mag

Tavaly augusztusban elkészítettük első, saját "gyártmányunkat", a magzsola mixet. Azért írtam idézőjelben, mert a gyártás négy fajta összetevő keverését jelenti, (így esett a választás a közkedvelt MADULÁRAKESUDIÓRA, KÓKUSZCHIPS-RE, ÉS AZ ASZALT PAPAYÁRA) különböző arányokban, szóval, nem egy bonyolult, laboratóriumi folyamat...

Mégis, egyedi, saját, csak nálunk kapható mixet alkottunk, amit nagyon jól fogadott a magzsola.hu közössége. Ez adta a gondolatot, hogy több ilyen keveréket készítsünk, amire egyébként égető szükségünk van. 

Miért? Mert ki kell lépnünk a nagyon olcsó, de nehéz termékek forgalmazásából, mert az hosszú távon zsákutca, drámaiabban megfogalmazva, öngyilkosság. A futárcég súlyra szállít, és egy 300-400 Ft-os termékből még törzsvásárlói kedvezményt nyújtva, esetleg átvállalva szállítási költségeket = ingyenes szállítás a vásárló részére - szóval ez nem egy működő üzleti modell. Ilyen termékek pl. az 1 kg-os durum tészták, a pirított hajdina, köles, bulgur, kuszkusz. Sokat adunk el ezekből, de nem eleget (a forgalmazók is raklapokban beszélnek) -  mégsem éri meg.

A saját, másutt nem kapható termékek több szempontból is jók, a vevőknek is, nekünk is. Egyrészt mi készítjük - más nem. Másrészt, minőségi alapanyagokból, nem másodosztályú, kimaradt termékekből készítjük. A gyártási folyamatokat is kialakítottuk, mind nyomonkövetés mind a technológia szempontjából. 

Szóval, ezek az előnyök - de persze, van árnyoldal is. Ezek a minőségi mag- és gyümölcskeverékek drágábbak, mint a diszkontok kínálatai. Erről a magzsola mix készítésénél részletesen írok, röviden: mivel mi nem nagy mennyiségben készítjük ezeket, kézi, manufaktúrális módszerekkel, ezért nagyobb az egy csomagra rakódó költségünk. 

Ehhez kapcsolódik, hogy a keves vásárló egy olcsóbb terméket könnyebben tesz a kosarába, az ezer Ft kb. a vízválasztó, azt már jobban meggondolja. 

Persze, ha mégis megveszi, megkóstolja - remélem - érzi, hogy jól járt, és egy jó ár/érték arányú terméket vásárolt.

Tehát, ez a sziklás, göröngyös, nehezebben járható út a mi utunk. Valószínűleg hosszú távon ez a kifizetődőbb. 

Ezek után ajánlom szíves figyelmébe a fenti szempontok alapján készült újdonságainkat:

TRÓPUSI MIX: 

Magyarországon kicsit egzotikus, de az ízek harmonizálnak, összeillenek ebben a termékben is.

Kesudió lágy, semleges ízzel, a kókuszchips jellegzetes, kókuszos zamatai, a banánchips roppanóssága, az aszalt papaya különleges ízvilága, és a kandírozott ananászkocka, szinten egyedi ízei alkotják ezt a keveréket.

trópusi mix, magzsola.hu

ÁFONYA-KESUDIÓ MANDULA MIX: 

kandírozott vörös áfonya finom, téli csemege, kicsit fanyar, égis kiegyenlített ízzel.

A magas tápértékű édes mandula több, mint 50% értékes zsírokból, 20%-a fehérjéből tevődik össze, 

A kesudió kiemelten sok ásványi anyagot - kálum, kalcium, réz, cink, magnézium, vas és foszfor) - valamint E- és B-vitaminokat tartalmaz azon kívül, hogy nagyon finom!

Áfonya kesudió mandula mix, magzsola.hu

GYÖMBÉR-POMELÓ MOGYORÓ MIX: 

kandírozott gyömbér szép, és finom, ráadásul, megfázás, torokfájás esetén is bevethető.

földimogyoró egyik legkedveltebb magvunk, több beszállító kínálat alapján válaszottuk ki. Pont jó a pörkölése, és persze, natúr, sótlan.

pomeló viszonylag új termékünk, nekem kicsit furcsa az íze, de kinek a szőke... egyébként szép, és kicsit  az érett görögdinnyére hasonlít kinézetben legalábbis.

Gyömbér mogyoró pomelo mix, magzsola.hu

Folytatása következik!

EZEKET OLVASTA MÁR?

Mennyi a napi C-vitamin szükséglet?

2018-07-16 16:00:23
Mennyi a napi C-vitamin szükséglet?

Az emberi szervezet számára legnagyobb mennyiségben szükséges vitaminról írok az alábbiakban. Felfedezése és tudatos használata forradalmasította a gyógyítást, és sok ezer ember életét mentette meg.

Miért hízok még a levegőtől is?

2019-02-04 11:06:05
Miért hízok még a levegőtől is?

Ugye érdekes, hogy 20 éves korunk körül szinte bármit ehettem, az jobban hasznosult, több energiám volt, és kevésbé voltam hízékony, mint később? Mi lehet ennek az oka? Ebben az írásomban ezt fejtegetem, és szerintem, nagyon is lényeges pontokra próbálok rávilágítani.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.