Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Vadonatúj termékeink, avagy hogyan tovább

2018-02-22 10:32:46 Cimkék: Tudatos vásárlás | fejlesztés | olajos mag

Tavaly augusztusban elkészítettük első, saját "gyártmányunkat", a magzsola mixet. Azért írtam idézőjelben, mert a gyártás négy fajta összetevő keverését jelenti, (így esett a választás a közkedvelt MADULÁRAKESUDIÓRA, KÓKUSZCHIPS-RE, ÉS AZ ASZALT PAPAYÁRA) különböző arányokban, szóval, nem egy bonyolult, laboratóriumi folyamat...

Mégis, egyedi, saját, csak nálunk kapható mixet alkottunk, amit nagyon jól fogadott a magzsola.hu közössége. Ez adta a gondolatot, hogy több ilyen keveréket készítsünk, amire egyébként égető szükségünk van. 

Miért? Mert ki kell lépnünk a nagyon olcsó, de nehéz termékek forgalmazásából, mert az hosszú távon zsákutca, drámaiabban megfogalmazva, öngyilkosság. A futárcég súlyra szállít, és egy 300-400 Ft-os termékből még törzsvásárlói kedvezményt nyújtva, esetleg átvállalva szállítási költségeket = ingyenes szállítás a vásárló részére - szóval ez nem egy működő üzleti modell. Ilyen termékek pl. az 1 kg-os durum tészták, a pirított hajdina, köles, bulgur, kuszkusz. Sokat adunk el ezekből, de nem eleget (a forgalmazók is raklapokban beszélnek) -  mégsem éri meg.

A saját, másutt nem kapható termékek több szempontból is jók, a vevőknek is, nekünk is. Egyrészt mi készítjük - más nem. Másrészt, minőségi alapanyagokból, nem másodosztályú, kimaradt termékekből készítjük. A gyártási folyamatokat is kialakítottuk, mind nyomonkövetés mind a technológia szempontjából. 

Szóval, ezek az előnyök - de persze, van árnyoldal is. Ezek a minőségi mag- és gyümölcskeverékek drágábbak, mint a diszkontok kínálatai. Erről a magzsola mix készítésénél részletesen írok, röviden: mivel mi nem nagy mennyiségben készítjük ezeket, kézi, manufaktúrális módszerekkel, ezért nagyobb az egy csomagra rakódó költségünk. 

Ehhez kapcsolódik, hogy a keves vásárló egy olcsóbb terméket könnyebben tesz a kosarába, az ezer Ft kb. a vízválasztó, azt már jobban meggondolja. 

Persze, ha mégis megveszi, megkóstolja - remélem - érzi, hogy jól járt, és egy jó ár/érték arányú terméket vásárolt.

Tehát, ez a sziklás, göröngyös, nehezebben járható út a mi utunk. Valószínűleg hosszú távon ez a kifizetődőbb. 

Ezek után ajánlom szíves figyelmébe a fenti szempontok alapján készült újdonságainkat:

TRÓPUSI MIX: 

Magyarországon kicsit egzotikus, de az ízek harmonizálnak, összeillenek ebben a termékben is.

Kesudió lágy, semleges ízzel, a kókuszchips jellegzetes, kókuszos zamatai, a banánchips roppanóssága, az aszalt papaya különleges ízvilága, és a kandírozott ananászkocka, szinten egyedi ízei alkotják ezt a keveréket.

trópusi mix, magzsola.hu

ÁFONYA-KESUDIÓ MANDULA MIX: 

kandírozott vörös áfonya finom, téli csemege, kicsit fanyar, égis kiegyenlített ízzel.

A magas tápértékű édes mandula több, mint 50% értékes zsírokból, 20%-a fehérjéből tevődik össze, 

A kesudió kiemelten sok ásványi anyagot - kálum, kalcium, réz, cink, magnézium, vas és foszfor) - valamint E- és B-vitaminokat tartalmaz azon kívül, hogy nagyon finom!

Áfonya kesudió mandula mix, magzsola.hu

GYÖMBÉR-POMELÓ MOGYORÓ MIX: 

kandírozott gyömbér szép, és finom, ráadásul, megfázás, torokfájás esetén is bevethető.

földimogyoró egyik legkedveltebb magvunk, több beszállító kínálat alapján válaszottuk ki. Pont jó a pörkölése, és persze, natúr, sótlan.

pomeló viszonylag új termékünk, nekem kicsit furcsa az íze, de kinek a szőke... egyébként szép, és kicsit  az érett görögdinnyére hasonlít kinézetben legalábbis.

Gyömbér mogyoró pomelo mix, magzsola.hu

Folytatása következik!

EZEKET OLVASTA MÁR?

E-útdíj - mégis ingyenes kiszállítás!

2013-07-01 07:00:43
E-útdíj  - mégis ingyenes kiszállítás!

Július elseje van. igazi, gyönyörű nyári reggel, csend és nyugalom. Forgalom még alig van az utcákon, én is lassan kevergetem a kávémat. Imádom ezeket a lusta perceket, ilyenkor olyan letisztult minden. Nincs semmilyen zavaró körülmény, ideális idő egy kis gondolkodásra. Néhány nap múlva 3. hónapjába lép a magzsola.hu. Nekem ez egy kicsit kísérleti vállalkozás is a jelenlegi nagykereskedelem mellett - és remekül működik. Sok inspirációt adtok a visszajelzéseitekkel a facebook-on - amiről mindenki azt mondta, hogy alkalmatlan komoly marketingre - lám, mégis működik, az oldal látogatói 90%-ban innen kattintanak át hozzánk.

A fogyás titkos receptje

2018-01-21 12:13:34
A fogyás titkos receptje

Már az elején szeretném leszögezni - a címben szereplő dolog nem létezik - illetve, ha mégis van ilyen, nem néhány tabletta, vagy por bevételével valósítható meg. hanem sokkal egyszerűbben!

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG