Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

Receptek, könnyen elkészíthető ételek, édességek

aszalt gyümölcs
étrend
fogyás
gluténmentes
halas étel
hasznos
olajos mag
recept
sütemény
sütés
tartósítószer mentes
vitamin
Szűrés törlése

A spenótot gyermekkoromban, hmmm, no, nem nagyon szerettem. Ennek oka lehetett az iskolai menza ízetlen főzeléke is. Szerencsére, újra felfedeztem, hogy ehető, és tésztákkal kifejezetten jól variálható. Egyre kell vigyázni - gyorsan összesik, tehát keveset kell pirítani, főzni.

Nem nagyon lehet elrontani ezt az egyszerű desszertet. Amolyan, igazi téli csemeg, és a sült almának amúgy is isteni illata van - szerintem érdemes elkészíteni. 

Vannak rém egyszerű, mégis, tökéletes receptek, ízkombinációk. Ezt a muffint pl kevesebb, mint fél óra alatt cakli pakli el tudod készíteni. Az áfonyát is helyettesítheted más gyümölcssel, bár szerintem a savanykásabb íze jól passzol a tésztához. Lássuk is: 

Az avokádó egy szuperétel, önmagában is értékes tápanyagforrás. Általában, a megvásárlás után kicsit érdemes érlelni, és úgy megenni, nyersen, kiskanállal, de akár meg is lehet tölteni. Ennek egyik változatát olvashatod alább:  

Egy viszonylag egyszerű recept, aszalt gyümölcsökkel. Nem ördöngősség elkészíteni, a karácsonyi asztalon is jól mutat, tuéajdonképpen ez egy titkos tippünk. Míg az USA-ban nagy hagyomány van a pulykasütésnek, ez ennek egy "light" változata. Mint minden recept, ez is variálható tetszés szerint, és persze, hogy mi található otthon.