Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola
Kollagén tripla szerves cinkkel
3199 Ft-tól

Kollagén tripla szerves cinkkel

Kollagén tripla szerves cinkkel

KOLLAGÉNT ÉS SZERVES KÖTÉSŰ CINKET TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA ... Tovább

Értékelés:

A termék 1 vásárlói vélemény alapján 5.0 pontot kapott. Kíváncsi ki mit írt?

60 db kapszula
3199 Ft

KOLLAGÉNT ÉS SZERVES KÖTÉSŰ CINKET TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA 
A kollagén a bőrszövet egyik természetes alkotóeleme, mely számos kozmetikai termékben is megtalálható. 
A készítmény emellett jelentős mennyiségű cinket is tartalmaz, kizárólag szerves kötésű formában. A magasabb cintartalom hozzájárul a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához. Ezek összesített hatása: segít lelassítani az öregedési folyamatokat, rugalmasabbá teszi a bőrt, fényesíti és erősíti a hajat és körmöket, hozzájárul az izületek jó állapotának fenntartásához, megőrzéséhez. Lényeges a kúraszerű, rendszeres fogyasztása, illetve a napi, rendszeres vízbevitel.

Ez a mikroanyag szervezetünk valamennyi sejtjében jelen van, eloszlása azonban nem egyenletes. Koncentrációja az agyban, a szívben, a tüdőben és az izomzatban meglehetősen állandó, míg a vérben, a csontban, a herében és a hajszálakban található mennyiségét a táplálék is befolyásolja. Legnagyobb része - kilencven százaléka - az izomzatban és a csontrendszerben található. 

A cink élettani hatása

Ez a mikroelem több mint 100 enzim alkotásában vesz részt, és alkotórésze az inzulinnak, a szénhidrát-anyagcserét szabályozó hormonnak is (az inzulin két láncát kapcsolja össze).Elégtelen cinkbevitelből származó klasszikus hiánytünetek kialakulása rendkívül ritka, de enyhe, marginális hiány - főleg a rossz szociális körülmények között élők körében - gyakori jelenség. Különösen a gyermekek, a fiatal felnőttek, a terhes anyák és az időskorúak veszélyeztetettek cinkhiány kialakulásában. Az enyhe hiányt nehéz felismerni, mert nincsenek jellegzetes tünetei. Ám felhívhatja rá a figyelmet a növekedés lelassulása, pubertás korban a nemi érés késése, az étvágytalanság, esetleg az elhúzódó sebgyógyulás.
Súlyos cinkhiány esetén csökken a szexuális aktivitás és a reprodukciós képesség, romlik az ízérzés és a szaglás, lassúbb a sebgyógyulás, csökken a szervezet ellenálló-képessége, hasmenés jelentkezhet, bőr- és hajelváltozások figyelhetők meg. Néha magatartásváltozás alakul ki, és csökkenhet a tanulási képesség. Gyermekkorban a tartós  hiánya törpenövést eredményezhet. Kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás fedezi a szervezet cinkszükségletét.

Kellően változatos, kiegyensúlyozott táplálkozással elegendő jut szervezetünkbe ebből a fontos mikroelemből. Sokat tartalmaznak a húsok és a húskészítmények, a máj, a tej és a tejtermékek, a tengeri eredetű élelmiszerek, a kagylók, a rákok, a gabonacsíra, a hüvelyesek, az olajos magvak, a zöldségek stb. Felszívódását csökkentheti a zöldségek nagy fitát- és a tejtermékek nagy kalciumtartalma. Az anyatejből nagyobb hányada hasznosul, mint a tehéntejből vagy a tápszerekből származóé. Ez egy mikroelem, ami azt jelenti, hogy a napi szükséglet nem éri el a 100 mg-ot. Különböző népcsoportoknál végzett táplálkozási felmérések azt mutatják, hogy bevitelre csak az ajánlott mennyiség 47-67 százalékát éri el, ami az enyhe, szubklinikus (klinikai tüneteket még nem okozó) cinkhiány gyakori előfordulását sugallja.

Feltehetően a tényleges, szükséges bevitel hiánya a felmérések adatainál lényegesen kisebb, de kétségtelenül számolni kell vele. A laboratóriumi mérések csak a vizsgált egyének kb. 1 százalékának vérszérumában mutattak ki alacsony értékeket.

Igen kevéssé és csak az ajánlott bevitelt lényegesen meghaladó mennyiségben toxikus. Túlzott bevitel, ami pl. galvánozott vasedények használatából eredhet, rézhiányhoz, vérszegénységhez vezethet, és gyomor-bélrendszeri tüneteket idézhet elő: ezenkívül a szérum a HDL-koleszterin (védő koleszterin) szintjét is csökkentheti. Mesterséges táplálásnál vagy cink-szupplementáció kapcsán tartósan nagy, a szükséglet többszörösét meghaladó cinkbevitel zavart okozhat a réz anyagcserében, a rézhiány pedig a vas anyagcserében idéz elő kedvezőtlen változást.

Tekintve hogy egy-egy mikroelem bevitelének nemcsak abszolút mennyiségét, hanem más mikroelemekhez viszonyított arányát is fontos figyelembe venni, az élelmiszerek mikroelemekkel történő dúsítása, illetve a táplálékkiegészítők összeállítása nem egyszerű kérdés.

Összetevők: kollagén (hal eredetű); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; cink-citrát; fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

OÉTI notifikációs szám: 14732/2014

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Alkalmazási javaslat: Naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le! 

kiszerelés: 39 g / 60 db 

Hatóanyagok 1 tablettában:

Kollagén: 300 mg
Szerves kötésű cink: 10 mg

Tekintse meg kapcsolódó termékeinket: GAL halkollagén peptidek, GAL kollagén peptidek (egyik legnépszerűbb termékünk), 

kollagén és hyarulonsav tabletták

Ismeri más, hatékony, kollagén tartalmú termékeinket is?

Még kedvezőbb árak és nagyobb választék oldalunkon. Minőségi Kollagén tripla szerves cinkkel, higiénikus csomagolásban Magyarország egész területére. Kollagén tripla szerves cinkkel, kollagén ár 3199 Ft. magzsola
kollagén (hal eredetű); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); maltodextrin; cink-citrát; fényező anyag (sztearinsav); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)
Magyarország

Vásárlóink írták a(z) Kollagén tripla szerves cinkkel termékről:

B E T Ö L T É S

Magzsola logo
Vásárló
Őszinte várakozással választottam... Majd 1-2 hónap múlva lehet véleményt mondani.

Értékelje Ön is a(z) Kollagén tripla szerves cinkkel terméket

Vásárlóink tapasztalatai, visszajelzései hozzájárulnak a többiek informálódásához. Az Ön segítségével más felhasználók is megtalálhatják a kívánt, illetve az igényeiknek megfelelő terméket.

Ön még nem vásárolta meg ezt a terméket. Értékelést csak bejelentkezett felhasználóink írhatnak, a termék megvásárlását követően.

Ezt vették még

Vásárlóink a következő termékeket is megrendelték a(z) Kollagén tripla szerves cinkkel mellé:


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.