Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Blog bejegyzések a(z) pálinkafőzés kategóriában

Összes kategória: antioxidáns (32) | árlista (4) | aszalt szilva (14) | életmód (56) | elindulás (4) | emésztés (38) | Facebook (4) | fejlesztés (24) | fogyás (27) | főzés (8) | ganoderma (2) | ginepp (3) | glikémiás index (12) | gluténmentes (18) | goji (9) | gomba (2) | grillezés (1) | gyulladáscsökkentés (3) | helyi termék (3) | ingyen (6) | ingyenes szállítás (12) | Kecskemét (2) | kén-dioxid (7) | kesudió (4) | kollagén (1) | lenmag (6) | magolaj (7) | nyár (8) | olajos mag (15) | Omega3 (4) | ORAC (1) | paleo (6) | pálinkafőzés (1) | Rain Soul (0) | recept (6) | reggeli (12) | SO2 (3) | szív- és érrendszer (21) | táplálkozás (48) | tartósítás (7) | tartósítószer mentes (16) | Tudatos vásárlás (36) | újdonság (8) | vegán (24) | vitamin (14)

 

Lehet belőle pálinkát főzni?

2013-05-06 12:32:26
Lehet belőle pálinkát főzni?

Általában az aszalt gyümölcsökkel kapcsolatban az a 2. kérdés ( a férfiak részéről): Lehet-e belőle pálinkát főzni? (mert amiből lekvárt lehet készíteni, abból pálinkát is lehet főzni! :-)) Ezekből nem, de ha ennyire érdekes ez a kérdés, kicsit utánanéztem, és csodák csodája, van olyan oldal, ahol FAQ jelleggel mindenre válaszolnak!


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.