Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Blog bejegyzések a(z) pálinkafőzés kategóriában

Összes kategória: antioxidáns (25) | árlista (4) | aszalt szilva (14) | életmód (46) | elindulás (4) | emésztés (29) | Facebook (4) | fejlesztés (24) | fogyás (18) | főzés (5) | ganoderma (2) | ginepp (3) | glikémiás index (10) | gluténmentes (15) | goji (9) | gomba (2) | grillezés (1) | gyulladáscsökkentés (3) | helyi termék (2) | ingyen (5) | ingyenes szállítás (11) | Kecskemét (2) | kén-dioxid (7) | kesudió (1) | kollagén (1) | lenmag (5) | magolaj (6) | nyár (8) | olajos mag (11) | Omega3 (2) | ORAC (1) | paleo (6) | pálinkafőzés (1) | Rain Soul (0) | recept (6) | reggeli (8) | SO2 (3) | szív- és érrendszer (17) | táplálkozás (34) | tartósítás (5) | tartósítószer mentes (15) | Tudatos vásárlás (32) | újdonság (8) | vegán (19) | vitamin (11)

 

Lehet belőle pálinkát főzni?

2013-05-06 12:32:26
Lehet belőle pálinkát főzni?

Általában az aszalt gyümölcsökkel kapcsolatban az a 2. kérdés ( a férfiak részéről): Lehet-e belőle pálinkát főzni? (mert amiből lekvárt lehet készíteni, abból pálinkát is lehet főzni! :-)) Ezekből nem, de ha ennyire érdekes ez a kérdés, kicsit utánanéztem, és csodák csodája, van olyan oldal, ahol FAQ jelleggel mindenre válaszolnak!


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG