Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Blog bejegyzések a(z) pálinkafőzés kategóriában

Összes kategória: antioxidáns (40) | árlista (4) | aszalt szilva (15) | életmód (64) | elindulás (4) | emésztés (44) | Facebook (4) | fejlesztés (25) | fogyás (28) | főzés (10) | ganoderma (2) | ginepp (3) | glikémiás index (13) | gluténmentes (19) | goji (9) | gomba (2) | grillezés (1) | gyulladáscsökkentés (3) | helyi termék (3) | ingyen (6) | ingyenes szállítás (13) | Kecskemét (2) | kén-dioxid (10) | kesudió (6) | kollagén (1) | lenmag (6) | magolaj (7) | nyár (10) | olajos mag (18) | Omega3 (5) | ORAC (1) | paleo (6) | pálinkafőzés (2) | Rain Soul (0) | recept (11) | reggeli (12) | SO2 (3) | szív- és érrendszer (26) | táplálkozás (57) | tartósítás (11) | tartósítószer mentes (21) | Tudatos vásárlás (40) | újdonság (8) | vegán (37) | vitamin (16)

 

aszalt körte - miért szeretjük?

2021-07-06 15:59:56
aszalt körte - miért szeretjük?

A körte furcsa módon egy rózsaféle (Rosaceae) családba tartozó gyümölcs. Hozzávetőlegesen 30 különböző fajtája ismert, és ezeknek is rengeteg alváltozata van.. Jellemző, mással össze nem téveszthető alakja miatt azonnal felismerhető. 

Lehet belőle pálinkát főzni?

2013-05-06 12:32:26
Lehet belőle pálinkát főzni?

Általában az aszalt gyümölcsökkel kapcsolatban az a 2. kérdés ( a férfiak részéről): Lehet-e belőle pálinkát főzni? (mert amiből lekvárt lehet készíteni, abból pálinkát is lehet főzni! :-)) Ezekből nem, de ha ennyire érdekes ez a kérdés, kicsit utánanéztem, és csodák csodája, van olyan oldal, ahol FAQ jelleggel mindenre válaszolnak!


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.