Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Újdonságok, köretek, Himalaya só, és....

2013-10-30 21:49:03 Cimkék: életmód | Tudatos vásárlás | újdonság

Szándékosan nem akarom kijátszani a Haloween-kártyát, de így alakult, hogy most tudjuk kihelyezni újdonságainkat. Ugye, nem rémisztő? :-)

Háromféle köret, ami jól használható akár a mindennapi, akár az ünnepi ételek köreteként, mégis, eltér a szokásos sült krumpli/rizs párostól. Egészséges, és finom. Érdekes, hogy ez a két fogalom mennyire távol van a fejekben. (persze, nem a tiédbe! :-)) Szerintem érdemes új dolgokkal kísérletezni néha - a konyhában is. Pl. a bulgur jól helyettesíti a rizst, akár töltött, vagy rakott ételek esetében is. Ha nagyon idegenkedik tőle a család, keverhető is a kettő. 

Mától rendelhető tőlünk a köles, a bulgur, és a kuszkusz is. Mire is jók ezek? Közhely, de igaz: google, a barátod. Pl. a kuszkusz a közel-keleti konyha alapétele, és a jó hír, hogy egyáltalán nem szükséges megfőzni, elegendő 5 percig forró vízben áztatni. Érdemes figyelni mindkettő köret esetében, hogy gluténérzékenyek NEM fogyaszthatják – hiszen búzából, illetve búzalisztből készültek.

Két érdekes termék, a Himalaya só, és a szódabikarbóna, mindkettőben NAGYON JÓ árunk van! Miért ennyire drága máshol? Persze, nagy dolgo a választás szabadsága, moindenki ott vásárol, ahol tetszik neki (vagy ami a közelében van.)  

Nézegessetek, mi mire jó, és ha van kedved, akár vásárolhatsz is - immár regisztráció nélkül is leadhatod megrendelésed! Ha esetleg kérdésed lenne a fentiekkel kapcsolatban, keress bennünket elérhetőségeinken.

 

EZEKET OLVASTA MÁR?

Türelmetlenség, stressz, aggodalmak - kell ez nekem?

2016-10-21 07:09:19
Türelmetlenség, stressz, aggodalmak - kell ez nekem?

Városlakóként, cégvezetőként a hétköznapokon engem is rengeteg negatív hatás ér. Tornyosuló feladatok, beszállítói, vagy emberi problémák, azonnali, megoldandó helyzetek, türelmetlen telefonálók, rengeteg e-mail.... ugye, ismerős? Van-e módszer arra, hogyan maradjak mégis ép elméjű, higgadtan gondolkodó, és helyes döntéseket hozó ember maradni?

A TEJ élet, erő, egészség... vagy mégsem

2019-06-18 15:39:07
A TEJ élet, erő, egészség... vagy mégsem

Minden elérhető propaganda a tej és tejtermékek fogyasztására bíztat kicsit és nagyot. Itt rögtön le kell szögezni, hogy alapvetően a tehéntejről van szó, egyéb tejek összetétele komoly eltérést mutat, de fogyasztásuk a tehéntej mennyiségének elhanyagolható töredéke csupán.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.