blog
Nem titok, az aszalványok mellett legtöbbet az olajos magvakból adunk el a magzsolán. Az biztos, hogy van bennünk valamiféle „etetőke”, mert bizony, ha egyszer elkezdi enni az ember, nehezen lehet abbahagyni.
Előző, fogyással kapcsolatos cikkünket kiemelkedően sokan olvasták. Sokakat érint ez a szó szerint “húsba vágó” téma. Ahogy azt előzőleg is olvashatta, a plusz kilók ledolgozása nem egy egy lépéses folyamat.
Már az elején szeretném leszögezni - a címben szereplő dolog nem létezik - illetve, ha mégis van ilyen, nem néhány tabletta, vagy por bevételével valósítható meg. hanem sokkal egyszerűbben!
Csak az elmúlt évtizedekben vált itthon elérhető áruvá és az egyik legkedveltebb olajos maggá - a kesudió.
A friss, magos datolya egyik legkeresettebb termékünk. Hadd meséljem el, hogyan is találtunk rá, “véletlenül.”
Ez a bejegyzés nem a fogadkozásokról szól. Inkább tájékoztatás ez azoknak, akiket érdekel, hogyan is működik ez a webes vállalkozás.
Hazánkban, ahogy a világ más részein is évről-évre nő a táplálékallergiás megbetegedések száma. Egyes tanulmányok szerint a gyermekek 5-7 %-a, míg a felnőttek 1-2 %-a szenved táplálékallergiában.
Karácsony előtt pont egy hónappal, az utóbbi években egy angol fogalommal ismerkedtek meg a vásárlók Magyarországon is.
Ez az a bizonyos Black Friday.
Kalocsai Sándor vagyok, a magzsola.hu kitalálója, és „főkolomposa”. Sok dolgon változtattam az utóbbi időben, mondhatni, hogy alaposan kiléptem a komfortzónámból, mert már nagyon kényelmetlen volt.
Manapság, aki teheti, jobb minőségű élelmiszert vásárol, vagy szerez be termelőtől...Aki pedig nem rendelkezik ilyen beszerzési forrással, kénytelen a bolti kínálatból válogatni. De azért ott is lehet ám jó minőséget találni.
A nyár és az ősz elkényeztet bennünket friss, zamatos, finom, és egészséges gyümölcsökkel. Ilyenkor mindenki próbál „betankolni” ezekből....
MInt amolyan, a táplálkozásán folyamatosan hangoló/ változtató/jobbító személy, én is tudom, és hiszem, hogy a zöld színű ételek, élelmiszerek igen jó hatással vannak rám.