Kérdésed van? Hívj fel H-P 8:00-16:00

blog

ázsiai étel
csokoládé
cukormentes
egészség
étrend
fogyás
gluténmentes
győztes
hasznos
kakaóbab töret
kesudió
Magyarország
Mousse
olajos mag
recept
sütés
tartósítószer mentes
Természetes gyulladáscsökkentő
torta
vitamin
Szűrés törlése

Ez a bejegyzés nem a fogadkozásokról szól. Inkább tájékoztatás ez azoknak, akiket érdekel, hogyan is működik ez a webes vállalkozás.  

Ingyenes szállítás  - az online kereskedelem áhított szent szava(i). Előbb-utóbb minden webshop alkalmazza. Ugyanakkor ez egy elég nagy csapda is lehet - ami a futárcégeknek csak jól jön. 

Hazánkban, ahogy a világ más részein is évről-évre nő a táplálékallergiás megbetegedések száma. Egyes tanulmányok szerint a gyermekek 5-7 %-a, míg a felnőttek 1-2 %-a szenved táplálékallergiában.

Karácsony előtt pont egy hónappal, az utóbbi években egy angol fogalommal ismerkedtek meg a vásárlók Magyarországon is.

Ez az a bizonyos Black Friday.

Kalocsai Sándor vagyok, a magzsola.hu kitalálója, és „főkolomposa”. Sok dolgon változtattam az utóbbi időben, mondhatni, hogy alaposan kiléptem a komfortzónámból, mert már nagyon kényelmetlen volt.

Manapság, aki teheti, jobb minőségű élelmiszert vásárol, vagy szerez be termelőtől...Aki pedig nem rendelkezik ilyen beszerzési forrással, kénytelen a bolti kínálatból válogatni. De azért ott is lehet ám jó minőséget találni. 

A nyár és az ősz elkényeztet bennünket friss, zamatos, finom, és egészséges gyümölcsökkel. Ilyenkor mindenki próbál „betankolni” ezekből....

MInt amolyan, a táplálkozásán folyamatosan hangoló/ változtató/jobbító személy, én is tudom, és hiszem, hogy a zöld színű ételek, élelmiszerek igen jó hatással vannak rám.

Régóta megvolt erre az ötlet, hogy legyen nekünk is valami egyéni keverékünk - de mi legyen ez? Valami egyedit szerettünk volna előállítani. Kézenfekvő ötlet volt a meglévő, népszerű termékekből válogatni.

Én személy szerint nagyon szeretem ezeket az egészséges ropogtatnivalókat. Pirítva meg különösen.

Tartósítószert nem tartalmaznak, ellenben majdnem mindent, ami kell az élethez. 

A következő írás saját véleményemről szól, néhány szakértői idézettel, gondolattal együtt.

Vajon van-e a gluténérzékenységnek több fokozata is?

A gyakori időjárás-változások és hőingadozások kisebb-nagyobb mértékben szinte mindenkire hatást gyakorolnak, sőt sokan szenvednek a frontoktól, amelyek befolyásolhatják a teljesítő- és koncentrációs képességünket, a hangulatunkat, a kapcsolatainkat, és ezáltal az életminőségünket is.