Csak bejelentkezett felhasználóinknak érhető el.

Magzsola

Istenem, adj egy kis türelmet, de tüstént - avagy az azonnali szerzés öröme (?)

2014-05-25 11:58:10 Cimkék: életmód | goji | Tudatos vásárlás
Több, mit egy éve működik webshop-unk. Nem is csináltam nagy ünnepséget az egy éves évfordulóból; elégedett vagyok, az eladások szépen fejlődnek. Természetesen, reklámozunk is,  a Facebook-on, és a Google AdWords nevű rendszerében, elég hatékonyan. Többek között a goji bogyóra is fut egy kampányunk, és adunk is el belőle. 
 

Mi árusítjuk a csodatévő, azonnal ható csodaszert, kedvező áron, ingyenes szállítással?

Sok kérdés felmerül a vevők részéről, és rátérve a címre, sokan egyfajta csodát várnak ettől. Mostanában gyakran találkozok ezzel az "azonnal gyógyuljak/változzak meg, de ne kelljen semmit sem tennem érte" szemlélettel. Gondolkodtam is  sokat ezen. Mi lehet a kiváltó ok? Az egyik biztosan a média által sulykolt " szerezz/vásárolj MOST!". Többszörösen kimutatott tény, hogy a vásárlót nem szabad hagyni gondolkodni, hezitálni, azonnali vásárlásra kell buzdítani, mert tovább áll. Ezért is hat sok reklám az érzelmekre, nem a termékre fókuszálva.  A másik kiváltó ok az általános türelmetlenség, rossz közérzet, esetleg betegség,  illetve ennek felismerése, és megváltoztatási igénye - szintén GYORSAN. 

Van egy rossz hírem - gyorsan és jól a legritkább esetben történnek az élet dolgai, főleg egyszerre, és főleg jó irányban. A pozitív változáshoz türelemre, kitartásra, alázatra van szükség. Mindezek mellett - szintén alapigazság, talán ezért is mennek el mellette oly sokan - a 40-50-60 év alatt felhalmozott rossz dolgok kiváltására ELSŐSORBAN fejben kell változtatni

A táplálkozás és a gondolkodás szorosan összefüggenek.

A táplálkozás, gondolkodás, hozzáállás, vagy tudatosság egyszerre működő, egymástól el nem választható fogalmak. Változni, és változtatni mindig nehéz. Sőt, a megszokásokon, a kialakult kis rituálékon a legnehezebb, ezt én is saját tapasztalatomból tudom.  Lemondani a kényelemről, kilépni saját komfortzónánkból - na, az meg a legnehezebb, és legkényelmetlenebb.
Sokan, akik egy tablettától, vagy 500 g gojitól várják sorsuk jobbra fordulását, sajnos tévednek. Ez egy hosszú folyamat, amit végig kell járni, olyan, mint az a bizonyos, sziklás, meredekebb út.
 
Az élet számos területnén tapaszatlom, látom a fentieket, és azt is, hogy gondolkodni nehezebb, mint nem gondolkodni. Persze, ezen dolgozik a média, és meg kell mondjam, elég hatásosan teszik. Amit sokszor ismételnek, előbb-utóbb elhiszik. 
 
Mondok egy példát: azt mindenki tudja, hogy a fájdalomcsillapító, mint ahogy neve is mutatja, nem szünteti meg a kiváltó okot, csak elfedi. Kényelmesebbé teszi. A reklámok - most tegyük félre, hogy egyáltalán etikus-e gyógyszert hirdetni - nem is állítanak mást, mégis, hazánkban is rekord mennyiségű ilyen orvosságot adnak el. Miért? Mert gyorsan, majdnem azonnal  hat. Nem akarok álszent lenni, és sem szeretek szenvedni, de nem tudnám megmondani, mikor szedtem be bármilyen ehhez hasonló gyógyszert. 
 
Szóval, csak annyit akartam írni, hogy életmódszerű, gondolkodásában is megváltozott hozzáállással tudunk CSAK MI változtatni az életünkön, jó irányban.  Ez nehéz, lemondásokkal jár? Igen, azzal. De az életben is csak azt tudjuk megbecsülni, amiért lemondtunk, kicsit szenvedtünk, és hosszú, kitartó módon kiálltunk ez mellett, legyen szó házvásárlásról, házasságról, egészségről. Köszönöm, hogy végigolvastad. Szívesen várom esetleges véleményed ezekkel kapcsolatban!

EZEKET OLVASTA MÁR?

Kell-e nyáron vitaminokat szedni?

2017-07-17 16:12:49
Kell-e nyáron vitaminokat szedni?

Bennem is felvetődött ez a kérdés korábban. Mi szükség a vitaminokra, hiszen süt a Nap, a nyár közepén vagyunk.....

Reggeli - így, vagy úgy

2013-07-23 21:35:52
Reggeli - így, vagy úgy

Reggeli. Amivel indul a nap - vagy amivel nem. Sokan egyáltalán semmit nem esznek reggel, rosszabb esetben helyette csak egy kávéval indulnak, azzal boot-olnak be. :-) Többféle megközelítés, ha jobban tetszik, filozófia létezik.

Mondja el a véleményét


Az ÁRLISTA letöltéséhez kérjük adja meg e-mail címét.
WG