Tejcsokoládéban gazdag Mosusse, és 1-2-3 máris kész!
A házi készítésű csokoládéhabnál, valljuk be őszintén - semmi sem jobb. A tejcsokoládé hab porral azonban egy remek ízű alternatíva van a keze ügyében, ami azonnal használatra kész. Páratlan a piacon: ez a csokoládéhab közel áll a házi készítésű csokoládéhabhoz, de sok időt takarít meg. A professzionális cukrászat igényei alaján dolgozta ki ezt a remek terméket a gyártó.
Intenzív és autentikus ízének titka a nagyon magas csokoládétartalomban rejlik: 70%-os Callebaut® tejcsokoládéból készült.
Elkészítés:
Egyszerűen keverjen össze egy zacskó port 1 liter tejjel, és verje 5 percig teljes sebességgel. Gazdag textúrájú, amely tökéletes a poharakba töltéshez és a desszertes tányérokra való kanalazásához.
Szakácsaink azt javasolják, hogy a mousse-t hűtés előtt poharakba töltsük, hogy megőrizzük a kellemesen levegős állagát. A quenelle-ket lehűlés után kell kikanalazni, miután a hab kellően megkötött.
Mi azt tanácsoljuk, így használd három lépésben:
Ízletes tejcsokoládé mousse mindössze 3 egyszerű lépésben:
1. Egy csomag tartalmát keverjük össze 1 liter hideg tejjel
2. Verjük teljes sebességgel 5 percig
3. Poharakba vagy poharakba csepegtetjük, és a hűtőben
kb. 6 óra VAGY hűtés után kanalazza a quenelle-t
Összetevők: csokoládé: 70% (kakaómasssza, sovány tejpor, cukor,
zsírszegény kakaópor, emulgálószer: szójalecitin,
természetes vanilia aroma, cukor, glükózszirup,
teljes mértékben hidrogénezett növényi zír, (pálmamag), tejfehérjék: emulgálószer,
E471, stabilizátor: E340ii, emulgáló: E472a
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia: 1968 KJ/470 kcal
zsír: 22,1 g, ebből telített zsírsavak: 16 g
szénhidrát: 5 g, ebből cukor: 49 g
fehérja: 13 g
só: 0,02g
Kóstold meg, és süss a Callbeaut 811-es étcsoki pasztilláival is, nem fogsz csalódni!