Sütikhez, tortákhoz
A kiváló sütési alapanyagok gyűjtője ez a termékcsoport. Ma már otthon is alkothat süteményeket, sütiket, tortákat, édességeket a legprofesszionálisabb alapanyagokból, és a végeredmény is ilyen lesz! Mit talál itt?
Callebaut étcsokoládé pasztillák, és a remek Bensdorp kakaópor.
...madagaszkári Bourbon vanillia kivonat, egész és őrölt fahéj, fekete áfonya, blansírozott mandula, és törökmogyoró organikus nádcukor, pekándió - mind Önre várnak webshopunkban:
Kiemelném még a belga Callebaut remek áruit is. Ez a több, mint 100 éves családi vállalkozás egyrész faitrade kereskedelmi gyakorlattal rendelkezik, másrészt olyan, kidolgozott receptúráik, feldolgozási móüdszereik vannak, melyek egyedülállóvá teszik terrmékeike. Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehércsokoládé, pasztilla, csepp, forgács - mindenben remekelnek!
Callebaut - miért is?
Igazándiból az látjuk az elmúlt hét és fél év során, ahogy a termékskálánkat bővítjük, hogy vásárlóink között egyre több az otthon sütő, de professzionális minőségű termékeket is felhasználó hölgy.
Jónéhány, a fenti kritériumoknak megfelelő termék nem kapható a hagyományos kereskedelmi forgalomban, csak cukrászati nagykereskedésekben elérhetőek.
Mivel nekünk néhány ilyennel igen jó kapcsolatuk alakult ki az éves során, kött az ötlet, hogy saját magunk is kisebb kiszerelésket készítsünk, csomagoljuk, mint azt tesszük aszalt gyümölcsökkel, és olajos magvakkal is.
A blega gyártó családi vállalkozásként indult, több, mit 100 évvel ezelőtt. Fair Trade cég, azaz,akiktől az alapanyagokat, kakaóbabot vásárolják, méltányos árat fizetnek érte, és képezik, oktatják is a farmereket. Ezen kívül, szinte tökéletesra hangolt receptúrák szerint készítik a csokipasztillákat, ezekkel nem lehet tévedni, remek sütemények, torták készthetőek felhasználásukkal.
Kakaómassza, cukor, kakaóvaj - ezek a fő összetevők itt is, azonban a techológia és a tudás emeli a többi csokoládégyártó fölé termékeik minőségét.
Az a csodálatos mandula!
A torták, sütik egyik titkos összetevője a mandula. Először ebből az Amerikából származó magnak csak a kemény külső héjtől megtisztított változatát tartottuk, ma már van belőle blansírozott, (azaz belső héjától megtisztított), pálcikákra vágott, stiftelt, és szeletelt, gyalult, és őrölt, liszt változata is. Ez az alapja a marcipánnak is, ami egy különleges, vonzó, és nem utolsósorban finom "torta-alkatrész".
Dr. Oetker a régi motoros szakértő.
Szintén a fenti kapcsolatoknak köszönhetően a Martin Braun kft-től vásároljuk nagyobb kiszerelésű, kifejezetten a professzionális, gasztro nagyfelhasználókat célző Dr. Oterker alapanyagokat is. Megtalálható választékunkban az eredeti vaniliapuding, az instant, közkedvelt Aranka puding, illetve a 0,75 kg-os tiramisu krémpor is. Használatuk egyszerű, mivel nagyobb kiszerelésűek, így az 1 kg-ra eső áruk is remek.